Slavlje odbojkašica Crvene zvezde (OK Crvena zvezda)
Slavlje odbojkašica Crvene zvezde (OK Crvena zvezda)

Favoriti u Kupu bez izgubljenog seta: Lake pobede Zvezde, Partizana i Spartaka

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.10.21. | 23:37

Sve tri utakmice koje su bile na programu u utorak završene su ekspresno

Odbojkašice Crvene zvezde, Partizana i Spartaka iz Subotice lako su preskočile prve prepreke u Kupu Srbije. Crveno-bele su u osmini finala maksimalnim rezultatom savladale Klek iz Zrenjanina, crno-bele devojke su srušile Radnički iz Beograda, a Subotičanke su upisale trijumf protiv Inđije.

Izabranice trenera Aleksandra Vladisavljeva su ostvarile tri pobede na startu domaćeg prvenstva, a u istom ritmu su započele i takmičenje u Kupu. Crveno-bele su u hali na Banjici bile ubedljive protiv Kleka – 3:0 (25:17, 25:17, 25:14). Predvodila ih je Jelena Delić, koja je završila utakmicu sa 12 poena. Pratila je najbolje Milica Milunović sa deset. U poraženom sastavu je najbolja bila Tamara Blagojević sa sedam osvojenih poena.

Izabrane vesti

U hali Master u Zemunu su odbojkaši Partizana obezbedili prolaz dalje, a onda nešto kasnije i devojke istog kluba. Crno-bele dame su bez većih problema došle do četvrtfinala Kupa Srbije. Rezultat po setovima protiv Radničkog sa Crvenog krsta, koji učestvuje u Prvoj ligi glasio je ovako: 25:19, 25:15, 25:10. Najbolja u crno-belom timu bila je Nina Jakić sa 13 poena, dok je Nada Mitrović zabeležila jedan manje. U Radničkom su tri igračice završile utakmicu sa po sedam poena - Ksenija Perić, Anja Radmilović i Tijana Cvetković.

Treća ekipa koja je okončala veče u pobedničkom raspoloženju je Spartak iz Subotice. Pobeda je upisana protiv Inđije - 25:20, 25:17, 25:22. Najbolji akter pobedničke ekspedicije bila je Aleksandra Petrović sa 18 poena. Pratila je Ivana Radonjić sa 15. Na drugoj strani izdvojila se Tamara Radmilović sa deset.


tagovi

ŽOK Crvena zvezdaŽOK PartizanOK Spartak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara